BLOGS

Blogs om jou te helpen jouw paard fit, gezond en blij te houden! Praktische tips, informatie vertaald naar makkelijk leesbare blogs en herkenbare situaties waarbij hartslagmetingen zorgen voor meetbare informatie!

DE NIEUWSTE BLOGS

25 maart 2020


DE JUISTE OPBOUW VAN JOUW TRAININGEen training bestaat uit 3 onderdelen: de warming up, de kern en de cooling down. Vaak word er veel aandacht besteed aan het oppakken van het paard, echter zijn de warming up en de cooling down misschien nog wel het belangrijkste onderdeel van je training!

Hiermee kun je namelijk heel wat problemen voorkomen en zorg jij voor een happy atlethe.
19 januari 2020


NIET ALLEEN BEVESTIGING VOOR DE RUITER, MAAR OOK VOOR BEHANDELAAR!


Hoe "relaxed" is een paard nu tijdens zo een behandeling? Welke signalen heeft het paard af en komt dit ook overeen met wat zijn lichaam doet? Is gapen echt een stress release of juist een teken van acute spanning? In samenwerking met Nathalie van Kooten van I Go Support heb ik een meting uitgevoerd tijdens een behandeling om te kijken of ook behandelaren bevestiging kunnen krijgen middels hartslagmetingen.
15 december 2019


SUPERCOMPENSATIE: TRAIN SLIMMER NIET HARDER!


Supercompensatie is een van de belangrijkste trainingsprincipes om jouw paard fit en gezond te krijgen en te houden! Wellicht heb je er al eens van gehoord, maar weet je ook wat het precies inhoud? En maak je al al gebruik van dit principe als jij jouw paard traint?Copyright © HORSEBEAT

Deze website maakt gebruikt van cookies.

Accepteren