DIENSTEN


HARTSLAGMETINGEN


Wil jij weten hoe fit en / of gezond jouw paard is? Wil jij jouw paard beter leren kennen en meer inzicht krijgen in jouw trainingen? Ben jij klaar om optimaal te trainen?

Een introductie hartslagmeting op lokatie biedt jou de mogelijkheid om geheel vrijblijvend te kijken wat een hartslagmeting inhoud. Daarnaast kijken we wat ik eventueel voor jou en jouw paard kan betekenen.

TRAININGSBEGELEIDING


Wil jij jouw trainingen optimaliseren en verantwoord trainen? Wil jij meer inzicht krijgen in jouw trainingen en de conditie van jouw paard? Wil jij hulp bij het indelen van jouw trainingen? Dan kan ik jou begeleiden om jouw trainingen te optimaliseren en de fitheid van jouw paard te verbeteren!

REVALIDATIEBEGELEIDING


Heeft jouw paard een blessure gehad en heb je weer ‘groen-licht’ gekregen om jouw trainingen langzaam op te bouwen maar weet je niet hoe je dit op een verantwoorde manier moet doen? Dan kan ik jou wellicht begeleiden om jouw paard op een verantwoorde en gezonde manier weer langzaam terug in conditie te krijgen.

CLINIC'S, WORKSHOPS EN LEZINGEN


Wil jij iets unieks, interessants en interactief organiseren op jouw vereniging, bedrijf of opleiding? Lijkt het je leuk om jouw stalgenoten, klanten, leerlingen of leden te laten kennismaken met hartslagmetingen? 

  

Naast individuele begeleiding is het ook mogelijk om clinics, lezingen en demonstraties te boeken, waar slimmer en gerichter trainen van het (sport)paard centraal staat.  

IK WIL GRAAG MEER WETEN

 
 
 
 

Vragen? Bel mij gerust!

Copyright © HORSEBEAT | Fotografie: Sannevissersphotography

Volg op social media:

Deze website maakt gebruikt van cookies.

Accepteren