HARTSLAGMETING

Wil jij weten hoe fit en / of gezond jouw paard is? Wil jij jouw paard beter leren kennen en meer inzicht krijgen in jouw trainingen? Ben jij klaar om optimaal te trainen? Een introductie hartslagmeting op lokatie biedt jou de mogelijkheid om geheel vrijblijvend te kijken wat een hartslagmeting inhoud. Daarnaast kijken we wat ik eventueel voor jou en jouw paard kan betekenen.

Nulmeting

WAT HOUD EEN INTRODUCTIE HARTSLAGMETING IN?

Een nulmeting waarbij de basis conditie en gezondheid van jouw paard wordt bepaald. Tevens wordt deze meting gebruik om de voortgang van jou en jouw paard te beoordelen.  De grafiek geeft een beeld van een nul meting.

Het tweede deel is geheel naar eigen invulling, om jou meer inzicht te geven in jouw trainingen. WIl jij bijvoorbeeld informatie over de intensiteit van een oefening? Dan zal dit bij het tweede gedeelte aan bod komen. 

Na afloop van de introductiemeting zullen we de gegevens evalueren en bespreken wij samen de mogelijkheid. Natuurlijk ontvang je tips en natuurlijk antwoord op jouw vragen. 

Wil jij naar aanleiding van de introductie hartslagmeting begeleid worden om jouw trainingen te optimaliseren? Dan maken we samen een plan van aanpak voor jouw persoonlijk begeleidingstraject. 


De keuze is aan jou! 

IK WIL GRAAG MEER WETEN

 
 
 
 

Vragen? Bel mij gerust!

Copyright © HORSEBEAT | Fotografie: Sannevissersphotography

Volg op social media:

Deze website maakt gebruikt van cookies.

Accepteren