DE

DIENSTEN

KENNISMAKINGSMETING


Ben je benieuwd naar het trainen met hartslagmeter? Wil je graag weten hoe fit je paard is en wat voor effect bepaalde oefeningen op jou paard hebben? Weet je niet hoe jij jou trainingen het slimste kan indelen?

Maak dan geheel vrijblijvend gebruik van het kennismakingspakket, waarbij u nergens aan vast zit!

SPORTBEGELEIDING


Wil je jou paard zo optimaal mogelijk trainen? Wil je op een gezonde manier je paard trainen? Wil je zo goed mogelijk presteren zonder dat het ten koste gaat van de gezondheid van je paard? 

Door middel van het gebruik van de hartslagmeter en een trainingsschema op maat kun jij aan de slag met slim trainen, zo dat je het beste uit je paard haalt! 

De begeleiding is zowel voor dressuur- spring- en eventing paarden met de focus op de sport.

WELZIJNSBEGELEIDING


Ben je een ruiter waarvoor het welzijn en gezondheid van jouw paard voorop staat? Wil je op een correcte en plezierige manier met jouw paard rijden? Of heeft jou paard een blessure of ziekte waardoor het monitoren en opbouwen van je trainingen nodig is? 


De welzijngsbegeleiding heeft als uitgangspunt: welzijn en gezondheid van het paard.  Deze begeleiding is met name geschikt voor paarden die moeten revalideren, lijden aan een ziekte of voor recreatie ruiters waarbij welzijn en gezondheid voorop staan!


CLINICS, WORKSHOPS EN LEZINGEN


Wil jij iets unieks, interessants en interactief organiseren op je vereniging, bedrijf of opleiding? Lijkt het je leuk om je stalgenoten, klanten, leerlingen of leden te laten kennismaken met hartslagmetingen?

Ik verzorg diverse clinics, workshops en lezingen die allemaal in het tegen staan van bewust en slimmer trainen. Deelnemers kunnen meekijken op een groot scherm waar de hartslagen worden getoond. Er is voldoende ruimte voor interactie en alles is geheel naar wens in te vullen!


Copyright © HORSEBEAT

Deze website maakt gebruikt van cookies.

Accepteren