OVER

TRAININGSBEGELEIDING


Iedereen heeft andere doelen, behoeftes en wensen en daarom is geen één begeleidingstraject hetzelfde! Na de introductiemeting is het mogelijk om een plan van aanpak te maken voor jouw persoonlijke begeleidingstraject. Het doel van de begeleiding is echt jou helpen om jouw trainingen te optimaliseren, jouw paard fit en gezond te houden en jou meer inzicht te geven in jouw trainingen.

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN DE TRAININGSBEGELEIDING?

Een plan van aanpak begint bij het stellen van concrete en realistische doelen. Wellicht heb jij als ruiter al een duidelijk doel voor ogen maar wellicht ben je ook nog zoekende naar jouw doelen. Samen aan wij korte en lange termijndoelen stellen. Waar wil jij staan over 6 maanden, 1 jaar en 5 jaar?

Na aanleiding van jouw doelen kijken we samen we samen wat je hiervoor moet trainen en wat jij en jouw paard nodig hebben. Dit kan op trainingsgebied, maar ook andere managementgebieden. Bijvoorbeeld mentale coaching, instructie, voermanagement of sportmassages. Hiervoor werk ik samen met fijne mensen die allemaal dezelfde visie delen om jou en jouw paard zo goed mogelijk verder te helpen!

Alle tips en adviezen worden in een persoonlijk trainingsschema voor 6-8 weken (afhankelijk van de wens en combinatie) verwerkt welke jij deelt ook zelf mag gaan indelen! Hierdoor wordt het niet MIJN trainingsschema maar JOUW trainingsschema. Hierin zullen ook al jouw wedstrijden, lessen en eventuele andere trainingen (zoals Aquatraining) worden verwerkt.

Het trainingsschema is flexibel in overleg, dus verandert er iets aan jouw situatie of heb je misschien een extra wedstrijd gepland? Dan passen we het schema gewoon aan!

Na 6-8 weken (wanneer het trainingsschema stopt) kom ik weer bij jou op locatie voor een vooruitgangsmeting, om te kijken wat de vooruitgang is van jou en jouw paard. En natuurlijk evalueren we ook het trainingsschema.

Naar wens is het vervolgens mogelijk om verder te gaan met het begeleidingstraject. Na de voortgangsmeting, ontvang je wederom een nieuw trainingsschema. Afhankelijk van de vooruitgang van jouw paard, kijken we of je net dat stapje verder kan, een stapje terug moet doen of zo door moet gaan.

Copyright © HORSEBEAT

Deze website maakt gebruikt van cookies.

Accepteren