OVER

HORSEBEAT EN ILSE VAN DER VALK

Mijn naam is Ilse Van der Valk. Ik heb Horsebeat opgericht naar aanleiding van mijn stage bij Carolien Munsters van Moxie Sport. Hier maakte ik kennis met hartslagmetingen en inspanningsfysiologie bij paarden. Het werkte meteen mijn interesse, dat ook ik als ruiter op een andere manier ben gaan trainen. Bewust, gericht maar ook aan de hand van nieuwe meetbare inzichten. Dit had een positief effect op de conditie van het paard en de prestaties, dat ik mijn kennis graag wilde inzetten om andere ruiters te helpen. Er is veel winst te behalen op het gebied van bewuster en slimmer trainen en ik geloof dat elke ruiter die behoefte heeft. We willen immers allemaal een gezond paard, wat lekker in zijn vel zit en waar we lang plezier van kunnen hebben.


Ik haal energie uit het helpen van ruiters, op welke manier dan ook. Meer inzicht geven en bewust laten worden van wat je precies traint en waarom. Past jouw gevoel bij de waardes van de hartslagmetingen?


Gedreven door passie en betrokkenheid; behulpzaam en eerlijk; begeleid ik jou en jouw paard graag in het optimaliseren van de trainingen en het behalen van jullie doelen!


In mijn vrije tijd ben ik actief ruiter in de dressuur en springsport, met mijn springpaard Eldar Star. Ook ik ben zelf elke dag bezig met de trainingen van mijn paard om zo een fit, gezond en blij paard te hebben. Ik heb gemerkt dat dit leidt tot betere prestaties en een fijne samenwerking tussen ruiter en paard. 

LATEN WE SAMENWERKEN OM JOUW DOELEN TE BEREIKEN!

Copyright © HORSEBEAT

Deze website maakt gebruikt van cookies.

Accepteren